Орні знаряддя праці із археологічних колекцій Чернігіського історичного музею ім. В.В.Тарновського. Каталог - Сита, Л. (Скарбниця української культури, 2005)
Метою даного дослідження є опрацювання і вивчення колекції наконечників орних знарядь, які зберігаються в Чернігівському історичному музеї ім. В.В.Тарновського.