Методы измерения рисков в малом бизнесе в условиях неопределённости - Долгоруков, Ю.А.; Падерин, И.Д. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2005)
Розглядаються сутність і методи виміру ризиків у малому бізнесі та діяльність малого підприємства в умовах перехідної економіки. ----------