Синтез та хімічні перетворення фурфуриламіду 3-аміно-4-оксо-3,4-дигідрохіназолін-2-карбонової кислоти - Шенгоф, Ю.О.; Арзуманов, П.С.; Черних, В.П.; Шемчук, Л.А. (Журнал органічної та фармацевтичної хімії, 2011)
Синтезовано фурфуриламід 3-аміно-4-оксо-3,4-дигідрохіназолін-2-карбонової кислоти та досліджено його взаємодію з етоксалілхлоридом, бурштиновим, фталевим ангідридами та деякими монокарбоновими кислотами з метою пошуку нових біологічно активних сполук за рахунок введення активного фармакофору — карбоксильної групи та одержання похідних триазинохіназоліну.