Синтез N¹-алкіл-7-діалкіламіно-6-фторохінолін-4-он-3-карбонітрилів - Спиридонова, Н.В.; Силін, О.В.; Коваленко, С.М.; Журавель, І.О. (Журнал органічної та фармацевтичної хімії, 2011)
Синтезовано ряд N¹-алкіл-7-діалкіламіно-6-фторохінолін-4-он-3-карбонітрилів — вихідних сполук для побудови азоловмісних гетероциклічних систем на основі 6-фторохінолін-4-онів. Розроблено зручний one-pot протокол одержання 6,7-дифторохінолін-4-он-3-карбонітрилу.