Створення суспільного механізму приведення системи розподілу в дію - Папаіка, О.О. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2005)
Наведено результати досліджень розвитку розподільчої системи держави в умовах перехідного періоду функціонування суспільства. ----------