Методи синтезу оптично активних азотовмісних систем з α-поліфтороалкільними замісниками - Головач, Н.М.; Сукач, В.А.; Вовк, М.В. (Журнал органічної та фармацевтичної хімії, 2012)
В огляді узагальнені та систематизовані літературні дані, які стосуються методів одержання оптично активних азотовмісних систем з α-поліфтороалкільними замісниками.