Формализация процесса согласования целей в иерархических производственных системах с учетом факторов риска - Кармазин, В.Я.; Копнин, В.М.; Черняк, В.И. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2005)
Розглянуто принципи формування стратегії розвитку ієрархічних виробничих систем з урахуванням факторів ризику на основі використання методів теорії ігор. ----------