Вплив 4-фосфорильованих похідних 1,3-оксазолу та 1,3-тіазолу на первинні реакції імунної системи здорових тварин - Метелиця, Л.О.; Кондратюк, К.М.; Головченко, О.В.; Попільниченко, С.В.; Прокопенко, В.В.; Броварець, В.С. (Журнал органічної та фармацевтичної хімії, 2012)
Вивчені імунотропні властивості нових 4-фосфорильованих похідних 1,3-оисазолу та 1,3-тіазолу при внутрішньоочеревинному введенні здоровим мишам.