Архів контррозвідника В. Г. Орлова (1882–1941 рр.): історичний та оперативний вимір - Вронська, Т.; Пилипчук, В.; Подкур, Р. (З архівів ВУЧК-ГПУ-НКВД-КГБ, 2010)
У статті досліджується постать відомого російського контррозвідника В. Орлова у контексті формування та використання документів зібраного ним архіву та картотеки німецьких і радянських розвідників, відомих політичних діячів, авантюристів тощо.