Листування керівництва підпілля ОУН(Б) на Волині та Поліссі - Ковальчук, В.; Огороднік, В. (З архівів ВУЧК-ГПУ-НКВД-КГБ, 2010)
У покажчику публікуються короткі анотації листування підпілля ОУН(Б) на Волині та Поліссі.