Презентація анотованого довідника «Голодомор 1932–1933 рр. в Україні за документами ГДА СБУ» - Іщук, О. (З архівів ВУЧК-ГПУ-НКВД-КГБ, 2010)
26 листопада 2010 р. у бібліотеці Тетяни та Омеляна Антоновичів Національного університету «Києво-Могилянська академія» відбулася презентація нового видання Галузевого державного архіву Служби безпеки України — анотованого довідника «Голодомор 1932–1933 рр. в Україні за документами ГДА СБУ» (упорядники В. Даниленко, Л. Аулова, В. Лавренюк. – Л.: Центр досліджень визвольного руху, 2010. – 472 с.).