Синтетичний потенціал реакцій сульфенілхлорування функціоналізованих алкенів та алкінів - Васькевич, А.І.; Станінець, В.І.; Вовк, М.В. (Журнал органічної та фармацевтичної хімії, 2012)
В огляді узагальнені та систематизовані літературні дані, які стосуються механізму сульфенілхлорування алкенів і алкінів та синтетичних аспектів препаративного використання цієї реакції.