Синтез анельованої спірозаміщеної гідрованої піримідинової системи - Хорошилов, Г.Є.; Сараєва, Т.О.; Броварець, В.С. (Журнал органічної та фармацевтичної хімії, 2012)
При кип’ятінні 2-аміно-3-ароїл-1-(2-бензімідазоліл)індолізинів з циклічними кетонами утворюються 1-ароїл-2Н-спіроіндолізино[2',1';4,5]піримідо[1,6-а]бензімідазол-3,1'-циклоалкани.