Формирование проектного цикла механизма совместного осуществления по сокращению выбросов парниковых газов в Украине - Гомаль, И.И.; Рябич, О.Н. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2005)
На основі вивчення міжнародних документів, проектів нормативно-правових актів, процедурних аспектів реалізації проектів спільного здійснення запропонована схема і структурована послідовність практики процедур і модальності таких проектів в Україні. ----------