Розвиток інфраструктури як фактор активізації інвестиційних процесів - Коломієць, І. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2005)
За умов збалансованого функціонування усіх інфраструктурних ланок в Україні з’явиться можливість сформувати раціональну структуру господарств регіонів з адекватним використанням їх природно-ресурсних потенціалів. ----------