Конденсовані гетероциклічні сполуки на основі похідних азагетерилоцтових кислот - Лебедь, П.С.; Вовк, М.В. (Журнал органічної та фармацевтичної хімії, 2006)
В огляді узагальнені та систематизовані літературні дані, які стосуються використання похідних азагетерилоцтових кислот для синтезу різноманітних типів конденсованих гетероциклічних сполук.