Концепция механизма оценки и анализа деятельности инженерно-технических подразделений предприятия в условиях инновационного развития - Лепа, Н.Н.; Криничный, М.Н. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2005)
Запропоновано й обґрунтовано концепцію оцінки й аналізу інженерних служб підприємства, яка заснована на моделюванні узагальнюючого показника ефективності їхньої діяльності. ----------