Синтез та біологічні властивості цукрозамінників - Бальон, Я.Г.; Сімуров, О.В. (Журнал органічної та фармацевтичної хімії, 2006)
Проаналізовані основні наукові праці з одержання, біологічної дії, сфери застосування цукрозамінників та розглянута можливість виробництва деяких з них в Україні.