Стандартизація залишкових кількостей етанолу та 1,4-діоксану в сукцифенаті газохроматографічним методом - Мерзлікін, С.І.; Зінченко, О.А.; Суворов, О.В. (Журнал органічної та фармацевтичної хімії, 2006)
Розроблена газохроматографічна методика визначення залишкових кількостей етанолу та 1,4-діоксану, що застосовуються як органічні розчинники у процесі синтезу і очистки сукцифенату. Запропоновані хроматографічні умови дозволяють визначити залишкові кількості етанолу в субстанції на рівні 0,1%, а 1,4-діоксану — 0,01%.