Производственные услуги в составе промежуточного потребления машиностроительного предприятия: теоретический аспект - Сидорова, А.В.; Харитонова, Т.А. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2005)
Розглянуто особливості виробничих послуг. Вартість виробничих послуг є елементом проміжного споживання підприємства. Виробничі послуги - це види діяльності, результатом яких є особливий продукт, що задовольняє потреби підприємства при виробництві та збуті нової продукції або послуг. ----------