Синтез та рістрегулююча активність N-(1,3-тіазол-2-іл)-N'-(піразол-4-іл)сечовин - Вовк, М.В.; Братенко, М.К.; Чорноус, В.О.; Петренко, В.С.; Швартау, В.В.; Денисенко, О.М. (Журнал органічної та фармацевтичної хімії, 2006)
Синтезовано ряд нових N-(1,3-тіазол-2-іл)-N'-(піразол-4-іл)сечовин. Дослідження активності отриманих сполук показали, що серед них є речовини з вираженою рістстимулюючою дією.