Оптимізація портфеля цінних паперів за критерієм корисності - Бурлуцький, С.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2005)
Розглянуто процес формування портфеля цінних паперів в умовах трансформації економіки України. Запропоновано метод оптимізації структури портфеля за критерієм корисності. ----------