Усовершенствование классификации денежных потоков в целях оперативного управления платежеспособностью - Герасимов, А.А. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2005)
Досліджено проблеми оперативного управління грошовими потоками підприємства. Обґрунтовано напрями побудови систеконтролінгу грошових потоків та їхньої оптимізації шляхом впливу на параметри, що підконтрольні підприємству. -----------