Інтегрування параметризованих багатоточкових крайових задач - Король, І.І. (Системні дослідження та інформаційні технології, 2009)
Розглядаються питання існування та наближеної побудови розв’язків багатоточкових крайових задач для систем нелінійних звичайних диференціальних рівнянь з невідомими параметрами за допомогою модифікації чисельно-аналітичного методу послідовних наближень.