Індуктори інтерферону як противірусні агенти: нові аспекти старої проблеми - Співак, М.Я.; Андронаті, С.А.; Ляхов, С.А.; Карпов, О.В.; Жолобак, H.М.; Литвинова, Л.О.; Шай, Д.Р. (Журнал органічної та фармацевтичної хімії, 2007)
Наведені сучасні погляди щодо агентів, здатних індукувати інтерферони різних типів в умовах in vivo та in vitro. Особлива увага приділена взаємозв’язку між структурою та інтерфероногенною активністю низькомолекулярних індукторів інтерферонів. Наведені відомості відносно спектра різноманітних видів біологічної активності, притаманних таким сполукам. Розглянуті різні аспекти застосування індукторів інтерферонів як противірусних препаратів.