Необходимость и границы государственного регулирования экономики - Кураксина, Т.П. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2005)
Розглядаються проблеми втручання держави в економіку шляхом використання різних важелів керування. Особлива увага приділяється головним напрямам і інструментам державного регулювання економіки України. ---------