Конденсовані піримідинові системи. 6. Стереоселективна рециклізація продуктів алкілування 2,3-дигідро-1Н-піридо[1,2-с]піримідин-3-онів до похідних 1,3-тіазолідину - Лебедь, П.С.; Ващук, А.В.; Русанов, Е.Б.; Вовк, М.В. (Журнал органічної та фармацевтичної хімії, 2007)
Продукти S-алкілування 2,3-дигідро-1Н-піридо[1,2-с]піримідин-3-онів α-бромкетонами та етилбромацетатом схильні стереоселективно рециклізуватись до похідних 1,3-тіазолідину.