Синтез та властивості S-естерів 2,3-діоксо-1,2,3,4-тетрагідрохіноксалін-6-тіосульфокислоти - Лубенець, В.І.; Василюк, С.В.; Гой, О.В.; Бут, С.О.; Чернега, О.М.; Новіков, В.П. (Журнал органічної та фармацевтичної хімії, 2007)
Синтезовано нові S-естери 2,3-діоксо-1,2,3,4-тетрагідрохіноксалін-6-тіосульфокислоти. Здійснено прогнозований скринінг біологічної активності синтезованих сполук з використанням програми PASS. Проведено рентгеноструктурне дослідження натрієвої солі 2,3-діоксо1,2,3,4-тетрагідрохіноксалін-6-тіосульфокислоти.