Дослідження вазоактивних властивостей нових піридинових та піримідинових основ та їхніх конденсованих аналогів - Яковенко, І.Н.; Сливчук, С.Р.; Броварець, В.С. (Журнал органічної та фармацевтичної хімії, 2007)
Показана вазодилатуюча активність нових піридинових та піримідинових основ та їхніх конденсованих аналогів при дії на ізольовані та попередньо скорочені фенілефрином сегменти каротидних артерій кроликів.