Спектрофотометричне визначення каптоприлу за допомогою фотометричної реакції з реактивом Елмана - Болотов, В.В.; Шовкова, 3.В.; Мерзлікін, С.І.; Клименко, Л.Ю. (Журнал органічної та фармацевтичної хімії, 2007)
Розроблено спектрофотометричну методику кількісного визначення каптоприлу на основі фотометричної реакції з реактивом Елмана, що забезпечує аналіз препарату в діапазоні концентрацій від 2,5 до 20 мкг/мл з середньою невизначеністю результату ±1,95%.