Синтез 2-(2,4-дифеніл-1Н-пірол-1-іл)бензойних кислот - Потіха, Л.М. (Журнал органічної та фармацевтичної хімії, 2007)
Серед похідних 1-арилпіролів знайдені сполуки, у тому числі 2-(1Н-пірол-1-іл)бензойні кислоти, що виявляють гіпоглікемічну та аналгетичну активність.