Переслідування свідків Єгови в післявоєнний період (1945–1951 рр.) - Бережко, К. (З архівів ВУЧК-ГПУ-НКВД-КГБ, 2011)
На основі архівних джерел і спогадів автор на тлі загальної релігійної ситуації в УРСР у повоєнний період акцентує увагу на масових переслідуваннях релігійної громади свідків Єгови.