Синтез та антиоксидантні властивості 2-аміно-3-R-бензоїл-N-(4-метоксифеніл)-1-індолізинкарбоксамідів - Хайрулін, A.Р.; Демченко, А.М.; Смольський, О.С.; Лозинський, М.О. (Журнал органічної та фармацевтичної хімії, 2008)
Реакцією бромідів 2-бромо-1-(2-оксо-2-арилетил)піридинію з 2-ціано-N-(4-метоксифеніл) ацетамідом синтезовані нові 2-аміно-3-R-бензоїл-N-(4-метоксифеніл)-1-індолізинкарбоксаміди. Вивчені антиоксидантні властивості синтезованих сполук.