Оптимизация инвестиционных расходов бюджета на основе моделирования межвременного обмена полезностями - Щербина, Д.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2005)
Зроблено спробу аналізу міжчасового обміну корисностями як об’єктивного фактору, що формує інвестиційний інтерес суб’єкта. Розроблено модель оптимізації обсягу бюджетних інвестиційних витрат з урахуванням даного фактору. ----------