Кластерний аналіз у процесі залучення іноземних інвестицій - Свірідова, Н.Д. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2005)
Стратегія залучення іноземного капіталу в економіку регіону припускає оцінку його внутрішнього потенціалу: ресурсів, промислового стану і можливостей. Формуванню інвестиційної політики регіонів може сприяти портфельний аналіз галузей, а також кластерний підхід аналізу міжгалузевих зв’язків з метою визначення стану галузей і напрямів інвестицій. ----------