Економічна сутність і особливості формування статичних показників результативності, ефективності і продуктивності - Турило, А.М.; Турило, А.А. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2005)
Розкрито сутність і особливості розрахунку показників результативності, ефективності і продуктивності. ----------