Формирование инвестиционной стратегии на основе непрерывного потока в машиностроении - Скударь, Р.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2005)
Наведено основні принципи організації і планування потокового виробництва в машинобудуванні, розкривається загальний зміст робіт з формування інвестиційної стратегії підприємства на основі безупинного потоку. ----------