Методология формирования экономической стратегии развития угледобывающего предприятия - Рассуждай, Л.Н.; Братков, Е.Н. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2005)
Проаналізовано стан і організацію планової роботи на вуглевидобувних підприємствах. Запропоновано підходи й основні елементи стратегічного планування на шахтах. Розроблено методологію формування економічної стратегії розвитку шахти. ----------