Перспективы совершенствования упрощенной системы налогообложения субъектов малого бизнеса - Чубарева, Л.И. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2005)
На основі статистичних даних аналізуються переваги і недоліки діючих спеціальних режимів оподатковування суб'єктів малого бізнесу. Аргументується необхідність правового закріплення єдиної моделі спрощеної системи оподатковування суб'єктів малого бізнесу на рівні законодавчого акту вищої юридичної чинності. ----------