Український Вернадський. Роздуми над книгою - Онопрієнко, В.І. (Вісник НАН України, 2012)
Рецензія на книгу «Вибрані наукові праці академіка В.І. Вернадського» Том 1. «Володимир Іванович Вернадський і Україна» Книга 1. «Науково-організаційна діяльність (1918–1921)», Київ, 2011 Книга 2. «Вибрані праці», Київ, 2011.