Синтез похідних 2,3-та 3,4-дигідро-1,3-азин-4(2)-онів - Сукач, В.А.; Вовк, М.В. (Журнал органічної та фармацевтичної хімії, 2008)
В огляді узагальнені та систематизовані літературні дані по методах синтезу 2,3(3,4)-дигідропіримідин-4(2)-онів, 2,3(3,4)-дигідро-1,3-оксазин-4(2)-онів, 2,3(3,4)-дигідро-1,3-тіазин-4(2)-онів та їх конденсованих аналогів.