Современные финансовые технологии поддержки малого промышленного предпринимательства на муниципальном уровне - Исаченко, Д.А. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2005)
Приведено класифікацію малих промислових підприємств спрощеного підприємницького середовища, розглянуто арсенал технологій залучення фінансових засобіу сферу малого промислового підприємництва на муніципальному рівні, висловлено ідею розробки спеціальних механізмів фінансово-кредитної підтримки сфери малого підприємництва. ----------