Выгоды и последствия для агропромышленного комплекса Украины от вступления в Европейский союз и Всемирную торговую организацию - Макогон, Ю.В.; Лях, А.В.; Хаджинов, И.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2005)
Розглянуто вигоди і наслідки для агропромислового комплексу України у результаті вступу в ЄС і СОТ з урахуванням світових тенденцій у розвитку аграрної політики і конкретної економічної ситуації. ----------