Взаємозв’язок ціни робочої сили з інтенсивністю її руху на ринку праці - Федотова, Т.А. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2005)
Досліджено взаємозв’язок ціни робочої сили з інтенсивністю її руху на ринку праці. Проведено розмежування понять “ціна" і “вартість” робочої сили. Досліджено вплив зміни ціни робочої сили на обсяг і спрямованість потоків робочої сили за статистичними даними з фіксованого ринку праці Дніпропетровського регіону.