Іноземні інвестиції в економіці України - Філіпішин, І.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2005)
Розглянуто інвестиційну діяльність як визначальний фактор економічного зростання будь-якої країни. Тому питання її активізації є особливо актуальним для України на сучасному етапі її розвитку. Визначено основні умови, що сприяють покращенню інвестиційного клімату. ----------