Загальна методика постановки систем управлінського обліку - Поздняков, С.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2005)
Розглянуто проблеми результативності впровадження систем управлінського обліку, проаналізовано сучасний стан процесу постановки автоматизованих систем управлінського обліку, запропоновано методику та описано основні етапи постановки, надано рекомендації щодо організації процесу впровадження. ----------