До 75-річчя академіка НАН України Мирона Онуфрійовича Лозинського (Журнал органічної та фармацевтичної хімії, 2008)
22 серпня 2008 року виповнилося сімдесят п'ять років видатному вченому в галузі органічної хімії, директору Інституту органічної хімії Національної академії наук України, академіку НАН України Мирону Онуфрійовичу Лозинському.