Аналіз процесів промислового розвитку України - Кулик, В.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2005)
Проведено аналіз сучасного промислового розвитку України на основі системи національних рахунків. Системний аналіз промислового розвитку включає розгляд агрегованої галузі “промисловість”, а також інших галузей, що складають її, у контексті всієї економіки України, у регіональному та інституційному розрізі. ----------