Виды жизненных циклов инноваций - Зубенко, А.А.; Клияненко, Б.Т.; Осыка, А.П. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2005)
Визначено види і структури життєвих циклів інновацій, їх зв'язки з ресурсними циклами і життєвим циклом організацій. ----------