Ювілей Ю.Г. Шермоловича (Журнал органічної та фармацевтичної хімії, 2008)
1 вересня 2008 року виповнилося 60 років з дня народження відомого вченого в галузі органічної хімії та хімії елементоорганічних сполук, доктора хімічних наук, професора завідувача відділу хімії органічних сполук сірки, заступника директора ІОХ НАН України з наукової роботи Шермоловича Юрія Григоровича.